Dag 11 | Je favoriete outfit

day11 30 days challenge

Ken je de 30 dagen challenge niet? Lees dan eerst hier meer.

Hi Gals! Lang geleden I know, maar hier is die dan!  Onderwerp van dag 11 uit de 30 dagen challenge is je favoriete outfit. Nu heb ik het iets anders aangepakt en bits & pieces uit mijn closet gepakt, die mijn favoriete outfit van nu laten zien. Want er is niet één favoriete outfit die ik graag draag. Wel mag ik graag wat wijdere stoere shirts dragen en ben ik op dit moment erg gek op neon, makkelijke zwarte tasjes (passen overal bij) en mijn army Jacket en spike bracelet.

Hope you like day 11! Have a nice weekend!

Author Evelyn | Style Spy

Chick uit Groningen. Oprichtster van Style Spy. Probeert tussen haar fulltime werk in Marketing Automation zoveel mogelijk van 'mother nature' te zien en boardsports mee te pikken. Rijdt op een fixie (uhu, zonder rem), roze wielen en is gek op mintgroen, Japan, gamen, bloggen en gadgets.

More posts by Evelyn | Style Spy

Join the discussion 18 Comments

Leave a Reply

%d bloggers op de volgende wijze: