Style Spy allround dress
5052
single,single-post,postid-5052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
style spy

Introducing my allround dress

Oh bummer, mijn weekendje Antwerpen is alweer voorbij.  Time flies when you’re having fun! Ik laat jullie snel weten hoe het was, en zal ook snel reageren op jullie blogs! Ik heb er nu even geen fut voor met alle drukte rondom stage en werk, maar ik kom echt snel langs jullie virtuele wereldjes!

Deze post had ik al klaar staan! Ik wou jullie graag laten zien wat ik zoal zou dragen als ik op reis zou gaan. En wat echt handig is om mee te nemen op reis/vakantie!

 

Echt heeel handig is een allround dress, zoals ik het mag noemen. Want, afhankelijk van hoe je de dress op de foto zou dragen kan die eigenlijk overal wel bij, wat een hoop kleding in je backpack of koffer scheelt. Het materiaal is niet te dik, dus je kan het gemakkelijk oprollen (rollen scheelt kreukels) om mee te nemen, handug! Ik heb de dress hier gedragen met zwarte vans, lekker casual. Maar ik zou het ook zo kunnen dragen met slippers of zwarte strappy heels en een mooie zwarte flappy hoed voor een zomers avondje uit. Wat jullie?

Wearing
Oasap | dress
Vans authentic lo pro | Sneakers
Uilen ketting | Gift
Zonnebril | Six

P.s. don’t mind the grumphy look (sun doesn’t make me happy :-P)

Welk “multifunctioneel” kledingstuk neem jij graag mee op reis/vakantie?

14 Comments

 • My Scrambled Style

  31.07.2012 at 18:01 Reply

  Hij is leuk. Ik vind het wel leuk met gympjes. Lekker relaxed outfitje ;-).

  xo
  http://myscrambledstyle.blogspot.nl/

 • Michelle @ The World is a Book

  31.07.2012 at 22:59 Reply

  Ziet er mega relax uit! Staat je ook leuk :) Ik heb iets met gekleurde rokjes en sjaals: kun je ook vaak alle kanten mee op 😉 Blij dat Anvers tof was!

 • Sabine

  01.08.2012 at 00:33 Reply

  Erg leuke jurk! Niet alleen praktisch, maar ook heel mooi. Hij staat je ook heel goed! En zij je nou dat je niet blij wordt van de zon? Dat hoor je niet vaak! 😛

  • Evey | Style Spy

   01.08.2012 at 11:11 Reply

   haha nee dat was meer als excuus voor mijn ” grumphy” look! 😉

 • Foodloveandhappiness

  01.08.2012 at 07:39 Reply

  Zeker een perfecte reis en vakantieoutfit!

 • T

  01.08.2012 at 12:16 Reply

  awesome dress is awesome!

 • Anouk

  01.08.2012 at 19:22 Reply

  De jurk staat je erg leuk!! Handig tip als je een veel te volle backpack mee wilt nemen! Ben wel benieuwd naar een blogje over tommorow land.. hihi:$!

  • Evey

   02.08.2012 at 11:28 Reply

   Haha, leuk! Ik zal snel een tomorrowland diary plaatsen!

 • LounaBeauty

  02.08.2012 at 17:30 Reply

  Nice.. lekker basic simpel outfitje .. relax! :)

 • Inge

  02.08.2012 at 20:14 Reply

  Leuk om weer een outfit te zien:) Zo’n jurk daar kun je zoveel kanten op! Staat je goed ook:) Leuk gedaan met die gympies.

 • Lyanne

  03.08.2012 at 10:03 Reply

  Dit is inderdaad een handige outfit voor op reis! Ik moet er ook maar eens een aan gaan schaffen!

 • Mw. Ekster

  07.08.2012 at 00:05 Reply

  Mooie jurk! Ik zie de vele mogelijkheden al!
  Hoe was Antwerpen?
  x

Post a Comment

%d bloggers op de volgende wijze: