Dag 11 | Je favoriete outfit

July 14, 2012 in Lifestyle
day11 30 days challenge

Ken je de 30 dagen challenge niet? Lees dan eerst hier meer.

Hi Gals! Lang geleden I know, maar hier is die dan!  Onderwerp van dag 11 uit de 30 dagen challenge is je favoriete outfit. Nu heb ik het iets anders aangepakt en bits & pieces uit mijn closet gepakt, die mijn favoriete outfit van nu laten zien. Want er is niet één favoriete outfit die ik graag draag. Wel mag ik graag wat wijdere stoere shirts dragen en ben ik op dit moment erg gek op neon, makkelijke zwarte tasjes (passen overal bij) en mijn army Jacket en spike bracelet.

Hope you like day 11! Have a nice weekend!

About Evey

Founder of Style Spy a lifestyle and travelblog. Evey is living the Style Spy lifestyle which means living more adventurous, healtier, sporty and travel the world! She shares everything around adventurous living, boardsports and travel. Loves being in nature, Roxy, rides a purple fixie, a pintail on pink wheels and has a lot of mintgreen stuff.

18 Comments

Leave a Reply