Dag 11 | Je favoriete outfit

July 14, 2012 in Lifestyle

Ken je de 30 dagen challenge niet? Lees dan eerst hier meer.

Hi Gals! Lang geleden I know, maar hier is die dan!  Onderwerp van dag 11 uit de 30 dagen challenge is je favoriete outfit. Nu heb ik het iets anders aangepakt en bits & pieces uit mijn closet gepakt, die mijn favoriete outfit van nu laten zien. Want er is niet één favoriete outfit die ik graag draag. Wel mag ik graag wat wijdere stoere shirts dragen en ben ik op dit moment erg gek op neon, makkelijke zwarte tasjes (passen overal bij) en mijn army Jacket en spike bracelet.

Hope you like day 11! Have a nice weekend!

Author Evey

Evey is de owner van Style Spy. Een combi van informatieve artikeltjes met persoonlijke blogposts. Op de blog deelt ze alles over avontuurlijk leven, boardsports en reizen. Ze houdt van in de natuur zijn, Roxy, rijdt op een paarse fixie, een pintail op roze wielen en heeft veel mintgroene spullen. Is ook een fervent serie kijker, Nintendo en PC gamer en Pilates beoefenaar.

More posts by Evey

Join the discussion 18 Comments

Leave a Reply